Salgs- og leveringsbetingelser for brugsret af digitale tjenesteydelser på www.skrivansoegning.dk

OM www.skrivansoegning.dk

www.skrivansoegning.dk ejes af Jansler Booking v/Annegrethe Jansler, CVR 25013166. Åboulevard 48, 2200 København N.

www.skrivansoegning.dk forretningskoncept er, at brugere kan købe brugsret til hjemmesiden med de tjenesteydelser, som tilbydes.

www.skrivansoegning.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de digitale tjenesteydelser, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. En tjenesteydelse kan trækkes tilbage uden varsel eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

 

VORES TJENESTEYDELSER

Køb af brugsret i den valgte periode til gældende pris incl. 25% moms.  Der er ingen ekstra opkrævninger eller skjulte gebyrer. Ved eventuelle specielle tilbud vil betingelserne være de samme som her anført med mindre andet er skriftligt aftalt.

Betaling: Kan kun foretages med Dankort, kreditkort eller MobilePay. Efter betaling modtager du pr. mail kvittering for dit køb og dine login oplysninger..

Tjenesteydelser inkluderer bl.a. alle jobansøgninger, forslag til indledninger på ansøgninger, forslag til afslutninger på ansøgninger, ca. 1300 forslag til sætninger som beskriver kompetencer og færdigheder, eksempler på skabeloner til ansøgninger, eksempler på layouts til ansøgninger, eksempler på kompetenceforklaringer, CV eksempler, CV skabeloner, CV layouts, eksempler på CV handlingsord og andre tjenesteydelser(artikler). De tjenesteydelser der er markeret med Word eller PDF kan downloades.

www.skrivansoegning.dk ønsker løbende at forbedre og udvikle hjemmesiden. Derfor kan der i samme periode, som du har købt din brugsret til, forekomme udførsel af opdateringer eller ændringer i artikler eller ansøgninger, eller de kan fjernes eller erstattes, uden du kan gøre krav på genkaldelse eller erstatning. Du vil i løbet af din brugerperiode modtage service mails fra os. Du skal være opmærksom på at du kun kan være logget ind på en device (desk top, tablet, mobil) ad gangen.

Efter periodens udløb ophører brugsretten automatisk. Hvis du fortsat ønsker at benytte hjemmesiden, skal du købe brugsretten til en ny periode.

Inden du kan foretage dit køb af brugsretten til den valgte periode, skal du acceptere vores forretningsbetingelser. Specielt skal du være opmærksom på, at du skal samtykke og anerkende, at din fortrydelsesret ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført. I øvrigt henvises der til Forbrugeraftaleloven Kapitel 4.

Forretningsbetingelser

Når du vælger at købe de tjenesteydelser, som brugsretten tilbyder og som er beskrevet under Vores Tjenesteydelser, skal du acceptere vores forretningsbetingelser, som beskrevet herefter:

Aftale mellem

Dette er en juridisk bindende aftale mellem dig og www.skrivansoegning.dk, som er gældende, når du køber de tjenesteydelser, som www.skrivansoegning.dk tilbyder at levere.

I den periode du har købt din brugsret til, kan du se, læse og hvor angivet downloade de tjenesteydelser, som du ønsker.

Du er indforstået med og accepterer, at der i brugsperioden kan forekomme ændringer i form af nye ansøgninger, cv m.m. eller ændringer eller fjernelse af eksisterende jobansøgninger, cv og andre tjenesteydelser. En tjenesteydelse kan trækkes tilbage uden forudgående varsel eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer. Du kan kun være logget ind på en device ad gangen (desk top, tablet, mobil).

Efter periodens udløb ophører din brugsret automatisk. Ønsker du at fortsætte brugsmuligheden, skal du købe brugsretten til en ny periode. Du vil under din brugsperode modtage service mails fra os.

Fortrydelsesret

Du samtykker og anerkender, at din fortrydelsesret ophører, når du første gang er logget ind og hermed har brugsretten til alle tilgængelige tjenesteydelser på hjemmesiden.

I øvrigt henvises der til Forbrugeraftaleloven.

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Din reklamation kan fremsendes pr. e-mail: info@skrivansoegning.dk

Personoplysninger

For at du kan foretage et køb på www.skrivansoegning.dk skal du lade dig registrere med følgende oplysninger:

Navn

E-mail adresse

Registreringen af dine oplysninger foretages med det formål at kunne levere vores tjenesteydelser til dig. Dine personoplysninger findes registreret hos www.skrivansoegning.dk frem til, du direkte fremfører et ønske om at få dem slettet.

Vi behandler dine personoplysninger med største forsigtighed. www.skrivansoegning.dk vil ikke videregive oplysninger om dig uden dit samtykke, medmindre det ifølge gældende lovgivning vil være påkrævet.

GDPR – EU Persondataforordning

I forbindelse med din tilmelding og køb af adgang til www.skrivansoegning.dk skal du registrere dig med dit navn og mailadresse. Disse oplysninger er en forudsætning for, at du kan benytte vores hjemmeside. Du samtykker, at vi gemmer dit navn og mailadresse i vores database.

Brugsaftale

Tjenesteydelser, du køber på www.skrivansoegning.dk, er udelukkende henvendt til dig som kunde og må kun benyttes af dig. Enhver form for erhvervsmæssigt formål er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage enhver form for videregivelse. Det er heller ikke tilladt for dig eller tredje part, at omgå eller forsøge at omgå eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part. Hvis denne aftale ikke overholdes af dig som kunde, vil du kunne blive retsforfulgt i lovens fulde udstrækning.

Ved at klikke på “jeg accepterer betingelserne” angiver du, at du har læst, forstået og accepteret vores forretningsbetingelser.